Lirik ASMARADANA Aja Turu Sore Kaki

Aja turu sore kaki

Ono dewa nglanglang jagad

Nyangking bokor kencanane

Isine donga katulak

Sandang kalawan pangan

Ya iku bageyan ipun

Wong melek sabar narimo

Ingkang bisa nemu iki

Nora saben sok uwong0

Kudu ono pilihane

Kang weruh lakune jaman

Eling kanthi waspada

Ttindhak luwajuh lan jujur

Ingkang antuk kamurahan

A wyo sira banjur wedi

Samar nora panduman

Eling-o marang kodrat-e

Pangeran luwih kuwasa

Adil tampa upama

Sapa ngestok-ena dhawuh

Sayekti antuk nugraha

Nugraha nira Hyang widhi

Tan kena kinira-nira

Marga sewu dedalane

Yogya den sabar darana

Ojo keseso-sesa

Grusa-grusu narung binuh

Ngusak-e tancep-ing tekad

Nugraha nira Hyang Widhi

Ingkang katrap ing kawula

Waras seneng sak murwate

Drajat nama wang barang

Ngelmu tuwin kawignyan

Jurung wars seneng-ipun

Nugraha kurang utama

PIN BBM Mas Say Laros 5FC71F82

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: