• Arsip Bulanan

  • Ikuti saya di Twitter

  • Follow Instagram

    Lomba Karaoke Selamat pgi shbat dumai #ngakaklucu
  • 5 Tulisan Populer

Syair Jawa Untuk Menyambut Bulan Ramadhan

Sabtu,21 Juli 2012

Salam Persahabatan…

Selamat Datang Di Padepokan Mas Say Laros?

‘’SINGIR MENYAMBUT WULAN ROMADHON’’

Poro Sedulur Qoum Mulimin-Muslimat

Poro Konco Ingkat Sami Terhormat

Alhamdulillah Monggo Kito Semangat

Nyambut Wulan Romadhon Kang Penuh Rohmat

 

Monggo Kito Nglahirne Syukur Lan Puji

Atas Kerawuhan Wulan Ingkang Suci

Ningkatne Ibadah Poso Lan Mengaji

Sholat Taraweh Mocho Quran Lan Berzanji

 

Sopo Wonge Gelem Mempeng Ngibadahe

Ngekehne Dungo Ing Wulan Romadhone

Kanthi Mantep Ono Ing Lahir Batine

Gusti Allah Nikelake Ganjarane

 

Wong Poso Ora Mung Nyegah Mangan Ngombe

Ing Wektu Rahino Wulan Romadhone

Tapi Ugo Nyegah Penggawe Dosane

Supoyo Biso Suci Lahir Batine

 

Nafsu Kang Gawene Ngajak Ing Ma’siat

Songko Bisikane Syetan Kang Den Laknat

Ngridu Ing Ati Kito Nyegah Ndak Kuwat

Yen Digawe Poso Mongko Biso Pecat

 

Menowo Wis Tutuk Poso Romadhone

Kito Enggal Ngetokne Zakat Fitrahe

Kangge Mbersihi Duso Ono Badane

Bali Wulan Syawal Dingapuro Dosane

 

Sing During Biso Mulo Ayo Belajar

Nambah Amal Sholeh Lan Ngedohi Mungkar

Ngekehne Ngibadahe Ing Masjid Lan Langgar

Mugo-Mugo Oleh Lailatul Qodar

 

Cekap Semanten Kulo Mungkasi Tembung

Menawi Wonten Wekdal Saget Disambung

Sedoyo Kalepatan Kulo Sak Gunung

Kulo Nyuwun Pangapuro Ingkang Agung

 

(Ibnu Tholhah Mansur) 

Jangan Lupa Komentar dan Like Fanspage Facebook Kami

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

Bergabunglah dengan 532 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: