Lirik Lagu Using ”Pati Geni” Oleh Reny Farida

Ciptaan : Wiroso
Vokal : Reny Farida
Produksi : Aneka Safari Record

Manuk ulung tulungono,
Kangen iki sampekeno
Isun kari bingung,
Koyo wader keneng tubo

Timun gantung,
Sun labui awak riko
Masio urip iki
Gantung nyowo sun lilakeno

Gadhung mrambat, sing gelawat
Sing biso sambat,
Ngitungi dino kapan
Sampek dalu, kantru-kantru

Wis kadung ati iki, riko taleni
Sewu sumpah kari betah,
Riko dewek, luput janji

reff :
Gunung raung, sepiro duwure
Arep sun langkahi, seru kangene
Sun puasani, ngebleng pati geni
Kecaruko sisik melik, kembange ati

Setan paran, hang nemplek dyane
Sampek lali, nang semayane
Ojo mangan sawine, mangano kelembene

Ojo iling saikine, ilingo bengene
Wong loro, dulang-dulangan
Sak piring, ajang keloronan

reff :
Gunung raung, sepiro duwure
Arep sun langkahi, seru kangene
Sun puasani, ngebleng pati geni
Kecaruko sisik melik, kembange ati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wapnO932zDo

About these ads

PIN BBM : 7CD885B5 == BBM CHANNEL : C0028060A

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 62 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: