Sholawat Jawa Untuk Bulan Rajab

Kamis,15 Maret 2012

Salam Persahabatan…

Bagaimana Kabarnya Sahabat Mas Say Laros?

‘’Singir Kangge Rajabiyah’’

Poro Bapak Ibu Hadirin Sedoyo

Ingkang Sampun Dumugi Keroyo-Royo

Sami Serempak Kanthi Saget Ngupoyo

Meringati Wulan Rojab Ingkang Mulyo

 

Wulan Isro’ Mi’rojipun Kanjeng Nabi

Ingkang Ditindakne Wonten Wekdal Bengi

Atas Kersane Allah Kang Moho Suci

Allah Ngutus Jibril Supoyo Mbarengi

 

Isro’ Iku Kanjeng Nabi Ditindakne

Ko Masjidil Harom Awit Berangkate

Dumugi Masjidil Aqsho Pungkasane

Gusti Allah Nuduhne Kekuasaane

 

Sak Terusane Kanjeng Nabi Di Mi’rojne

Ko Masjidil Aqso Papan Panggonane

Munggah Menyang Langit Sap Pitu Tekane

Sidrotil Muntaha Papan Pungkasane

 

Kanjeng Nabi Ono Ing Perjalanane

Diweruhi Pirang-Pirang Perlambange

Pirang-Pirang Perkoro Kang Nggumunake

Kang Bakal Dilakoni Poro Umate

 

Peristiwa Isro’ Mi’roj Sampun Nyoto

Tumrap Kito Sedoyo Kudu Percoyo

Sebabe Ngakal Kito Ora Tumeko

Lamun Mikir Lan Mbayangne Koyok Opo

 

Hayawan Buroq Yo Iku Tumpakane

Kang Koyo Cumlerete Kilat Lakune

Nabi Nerimo Dawuh Songko Pengerane

Sholat Limang Wektu Wajib Ditindakne

 

Mulo Monggo Bapak Lan Ibu Muslimat

Poro Sedulur Islam Ansor Fatayat

Sami Berjama’ah Ngelampahi Sholat

Mergi Ganjarane Pitu Likur Derajat

 

*(Ibnu Tholhah Mansur)

About these ads

PIN BBM : 7CD885B5 == BBM CHANNEL : C0028060A

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 61 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: